De nieuwe Samsung S23 Series (ADV)

13 januari 2023 2 Minuten 0 Reacties
Samsung Galaxy S23-serie

Wil jij alles weten over de lancering van de nieuwe Samsung S23 toestellen? In dit artikel vertellen we precies wat je van ieder toestel kunt verwachten.

Samsung fans opgelet, de Samsung S23 Series is een feit! Deze telt maar liefst drie nieuwe telefoons: de Samsung S23, S23 Plus en S23 Ultra. Wij vertellen je hier precies wat je van deze Samsung toestellen kunt verwachten.

Samsung S23

Het standaard model uit de Samsung S23 Series is de Samsung S23. Dit toestel heeft een 6,1-inch AMOLED scherm met heldere kleuren en Vision Boost zodat je zelfs in fel zonlicht gewoon goed beeld hebt. De telefoon telt vier camera’s met een hoofdcamera van 50 MP, ultra groothoekcamera, telelens en selfiecamera. Hiermee maak je overdag én ‘s nachts de mooiste foto’s en video’s. Maar ook de 3900 mAh batterij en de razendsnelle, efficiënte Snapdragon 8 Gen 2 processor zijn het benoemen waard.

Samsung S23 Plus

Het tweede toestel uit deze serie is de Samsung S23 Plus. Qua formaat een stapje groter, met een 6,6-inch display. Qua specificaties heeft deze telefoon veel overeenkomsten met de S23. Dat betekent vier camera’s, de snelle processor en beste beveiliging van Samsung tot nu toe. Wel is de batterij een stuk groter met 4.700 mAh en kun je kiezen voor meer opslagcapaciteit, namelijk 256 GB en 512 GB.

Samsung S23 Ultra

Tot slot het meest geavanceerde toestel uit de S23 Series, de Samsung S23 Ultra. Deze telefoon heeft een 6,8-inch display en maar liefst vijf camera’s. Het gaat om een hoofdcamera van 200 MP en extra telelens met Space Zoom. De S23 Ultra heeft een batterijcapaciteit van 5.000 mAh. Voor deze telefoon kun je kiezen uit een werkgeheugen van 8 GB of 12 GB en opslagcapaciteit tot 1 TB. Nooit meer te vol geheugen dus! Een andere noemenswaardige feature is de S Pen. Deze zit verwerkt in de onderkant van de telefoon en geeft jou de mogelijkheid om waar je ook bent aantekeningen te maken of in te zoomen op het display.

Dit artikel is gesponsord door Tele2.

Reacties (0)