Gesponsord Mobile Gesponsord door Tele2

De iPhone 14 Pro Max krijgt een always-on display (ADV)

23 augustus 2022 1 Minuut 0 Reacties
iPhone 14 Pro

Een van de grootste nieuwe features van de iPhone 14 Pro Max is het always-on display. Alle essentiële info zoals de datum, tijd en widgets dus altijd in beeld.

Apple zorgt met de komst van de iPhone 14 Pro Max voor de grootste display upgrade tot nu toe. Het is namelijk de eerste telefoon in een iPhone serie met een always-on display. Zo heb je alle informatie zoals de datum, tijd en persoonlijk geselecteerde widgets altijd zichtbaar op je toegangsscherm.

Wat is er zo speciaal?

Een telefoon met een always-on display is niks nieuws, Android lanceert zelfs al een paar jaar toestellen met dit type scherm. Tot op heden hadden alleen smartwatches van Apple dit display, zoals de Apple Watch 7. Maar nu komt daar verandering in! De iPhone 14 Pro Max is de eerste iPhone met een always-on display. Om het display te ondersteunen heeft de iPhone 14 Pro Max een verversingssnelheid van 120 Hz en een krachtige batterij. Dankzij de nieuwste update van het besturingssysteem, iOS 16, kun je ook nog eens jouw toegangsscherm helemaal personaliseren. Denk aan andere lettertypes, kleuren, achtergronden en verschillende widgets. Dit maakt het always-on display nóg interessanter.

Andere noemenswaardige features

Het always-on display is niet de enige grote nieuwe feature van de iPhone 14 Pro Max. Want dit toestel is ook nog eens voorzien van een 48 MP hoofdcamera in plaats van de standaard 12 MP die we van Apple gewend zijn en kun je in maar liefst 8K beeldkwaliteit filmen. Ook is het design van het display net even anders, geen camera notch maar een punch-hole, zoals we kennen van Android telefoons. Benieuwd naar de rest van de features? Je kunt nu de iPhone 14 Pro Max met abonnement bestellen.

Advertentie

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties (0)