De drie beste nieuwe apps voor je iPad #75

28 december 2014 2 Minuten 0 Reacties
iPad-mini-Air-feature

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je je iPad compleet kunt automatiseren.

Workflow

Voer je bepaalde dingen eindeloos vaak uit op je iPad, zoals het wisselen van een Twitter account? Dan heet ik je van harte welkom in de wondere wereld van het automatiseren. Door bepaalde links te maken in bijvoorbeeld Launch Center Pro kon je al acties automatiseren, maar met Workflow kun je helemaal losgaan. Deze nieuwe app heeft veel meer kracht dan Launch Center Pro, waardoor je dingen kunt maken als een RSS lezer of een Podcast download app kunt maken. Enige kennis van programmeren is vereist, maar je kunt fantastische dingen met Workflow maken.

Workflow is te downloaden voor €2,99.

Workflow

Flare

Ik ben een groot fan van de vintage filters in Instagram, maar ik heb ze altijd al willen aanpassen. Met Flare is dat mogelijk. Via de Mac App (te koop voor €8,99 in de Mac App Store) kun je je eigen filters maken. Via de gratis iPhone en iPad app kun je deze gebruiken. Download de app, open de foto’s app en tik op bewerken. Open het ‘meer’ menu (cirkel met drie puntjes) en kies voor Flare effects. Je kunt nu alle filters die je op je Mac gemaakt gebruiken, aangezien ze via iCloud gesynchroniseerd zijn.

Advertentie

Flare is gratis in de App Store, maar je hebt ook de Mac App (€8,99) nodig.

Flare

Email+

Met Email+ kun je bestanden, websites of foto’s snel delen met anderen. Je kunt je meestgebruikte contacten toevoegen, naar wie je met een paar tikken kunt mailen. Ook handig zijn de zinnetjes die je vooraf kunt instellen in de app. Maak bijvoorbeeld een ‘ik kom eraan’-zin aan, en je kunt supersnel versturen dat je onderweg bent.

Email+ is te downloaden voor €2,99 in de App Store.

Email+

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)