De beste videosoftware voor jouw mobiele devices (Adv)

14 februari 2020 3 Minuten 0 Reacties
tablet

Er is een ruime keuze uit videosoftware om bestanden te converteren en te gebruiken op mobiele devices. Movavi Video converter komt als beste videosoftware uit de bus.

Er is een ruime keuze uit videosoftware om bestanden te converteren en te gebruiken op mobiele devices. Er zijn daarom voor elke gebruiker passende tools beschikbaar die zijn afgestemd op verschillende wensen voor video converteren. Bijvoorbeeld als je niet alleen video’s wilt omzetten naar een ander formaat, maar dat ook met audiofiles wilt doen of met graphics. Het is dus ook de vraag wat voor eisen je stelt aan videosoftware. Er zijn daarnaast natuurlijk een aantal punten altijd van belang. Bijvoorbeeld  als het gaat om de gebruiksvriendelijkheid, snelheid, indelingen en behoud van kwaliteit. Wat dat betreft komt de Movavi Video converter als beste videosoftware uit de bus en wel hierom.

Snel en simpel video converteren

De tool is in de eerste plaats uitermate gebruiksvriendelijk als het gaat om video converteren. Er vindt een supersnelle conversie plaats die tientallen keren zo snel gaat in vergelijking met andere tools. Zo snel en simpel als dat gaat met video´s zijn ook audiofiles en graphics gemakkelijk naar een ander formaat om te zetten. Bovendien is er het voordeel dat deze tool het mogelijk maakt om elke file op elk toestel af te spelen. Deze videoconverter voorziet daarbij in alle gemak. Het is verder handig dat er een preview functie aanwezig is om te checken wat na omzetting de bestandsgrootte is.

Meer dan 180 indelingen

Wat mag je nog meer verwachten van de video converter? Mediabestanden zijn naar meer dan 180 formaten te converteren en dat is ook in HD mogelijk. Het is eenvoudig om te converteren tussen de beschikbare media-indelingen. Bijvoorbeeld tussen AVI, GIF, JPG net als tussen PNG, MP3 en OGG. Het is bovendien mogelijk om uit meer dan tweehonderd presets te kiezen voor de populairste toestellen. Bijvoorbeeld onder meer voor iPhone, Sony PlayStation en Samsung Galaxy. Er is een herkenningsfunctie die het toestel detecteert. Dat maakt het wel zo gemakkelijk.

Advertentie

Hoge kwaliteit

Bij het comprimeren van een video heb je bij inferieure tools te maken met kwaliteitsverlies. Dat is bij de Movavi video converter zeker niet het geval, want de kwaliteit blijft behouden.. De eenvoud en gemak van de bewerking maken de tool eveneens noemenswaardig als beste videosoftware. De kwaliteit blijft altijd van een hoog niveau en ook in HD en Ultra HD. Het geoptimaliseerde proces voorziet in een perfecte compressie. Het is bovendien niet nodig om te experimenteren voor betere effecten. De tool beschikt voor het beste effect al over zorgvuldig ingebouwde instellingen.

Handig: online zoeken naar ondertitels

Een extra handigheidje bij video converteren is dat het mogelijk is om in de app online naar ondertitels te zoeken. Die zijn direct aan de video toe te voegen. Deze optie is overigens wel alleen beschikbaar bij de Premium Movavi videoconverter.

Dit artikel is gepubliceerd in opdracht van Movavi.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)