Gesponsord Mobile Smartphones Gesponsord door Caalman

De beste Samsung A52 hoesjes van dit moment (ADV)

01 maart 2022 3 Minuten 0 Reacties
Galaxy A52

Na het enorme succes van de Samsung Galaxy A51 is inmiddels de opvolger Nederland aan het veroveren: de gloednieuwe Samsung Galaxy A52 en A52s beloven weer één van de best verkochte toestellen van Nederland te gaan worden. Mede dankzij de scherpe prijs en in verhouding hoge specificaties, kiezen veel mensen voor het nieuwe budgettoestel van Samsung.

Natuurlijk is een nieuwe telefoon niet compleet zonder de nodige accessoires, te beginnen met een passend telefoonhoesje voor je nieuwe Samsung A52. We vroegen de experts van Caalman telefoonhoesjes welke verschillende modellen er te koop zijn en waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuw hoesje. Zij delen hun tips en gaven ons hun top 5 van Samsung A52 telefoonhoesjes van dit moment.

  1. CaseBody Lux Bookcase
  2. Full Body Beschermhoes Transparant
  3. Comfycase Card Case
  4. Shockproof Steel Armor Hoes
  5. Comfycase Carbon Shell Flip Case

CaseBody Lux Bookcase

De CaseBody Lux Bookcase is een uitklapbaar hoesje met ruimte voor pasjes briefgeld en heeft ook een handige standaard. De flipcover is slank van formaat maar biedt toch voldoende bescherming bij dagelijks gebruik. De hoes zit mooi strak om de telefoon heen en ook je oplaad- en audiopoorten zijn netjes vrij. Deze flipcover hoes is een ideale kandidaat voor als je een multifunctioneel en mooi vormgegeven hoesje zoekt.

Full Body Beschermhoes Transparant

Voor veel mensen is bescherming de belangrijkste reden om een hoesje te kopen voor een nieuwe telefoon. In dat geval is een transparante beschermhoes een logische uitkomst. Wat echter een nadeel is van de meeste transparante hoesjes – is dat ze slechts één kant van de telefoon beschermen en erg dun zijn. De full-body beschermhoes is iets steviger en beschermt de telefoon aan beide kanten zonder dat het design en gebruiksgemak van de telefoon minder worden.

Advertentie

Comfycase Card Case

De Comfycase Card Case is een handig hoesje gemaakt van kunstleer dat je makkelijk achter op je toestel klikt. Aan de achterzijde zitten 2 vakjes waar je één – of als je echt wilt – meerdere pasjes in kunt schuiven. De hoes valt ook een stukje over de zijkant en voorkant van je telefoon heen waardoor, als je je telefoon met het scherm plat neerlegt, deze ook nog een beetje beschermt blijft. Ook de volumeknoppen aan de zijkant van je telefoon blijven goed bereikbaar. Al met al een handig hoesje wat fijn aanvoelt en dat verkrijgbaar is in meerdere kleuren.

Shockproof Steel Armor Hoes

De Shockproof Steel Armor Hoes is een wat ruiger en stoerder uitziende hoes. De hoes heeft een mooi design aan de achterkant met inkepingen en is er voor gemaakt om extra bescherming tegen vallen te bieden. Met name een hoes die je kiest omdat het design je aanspreekt en omdat je valbescherming de belangrijkste eigenschap vindt voor je telefoonhoes.

Comfycase Carbon Shell Flip Case

Deze hoes is erg slank en voelt wat harder aan door het carbon materiaal waarvan hij is gemaakt.  De voorkant is gebold en buigt mooi mee met het scherm waardoor de flipcover naadloos aansluit als je hem dichtklapt. Aan de binnenzijde is ruimte voor één van je meest gebruikte pasjes. Al met al een lichtgewicht gebruiksvriendelijke hoes met een unieke vormgeving.

Dit gesponsorde artikel is geschreven door Caalman.

Reacties (0)