De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #115

26 mei 2018 2 Minuten 0 Reacties
AirMirror

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer AirMirror.

AirMirror

Soms kan het handig zijn als je van afstand de mobiel van iemand anders kunt besturen. Bijvoorbeeld als iemand een probleem heeft met zijn telefoon en jij niet in de buurt bent om hem gelijk te helpen. Voor computers zijn hier voldoende programma’s voor te vinden, maar voor mobiele apparaten is dat anders. AirMirror is alvast een handige applicatie waarmee dat wel mogelijk is. De Android-versie is vanaf nu beschikbaar. Later volgt ook een iOS-uitvoering.

AirMirror is gratis te downloaden uit Google Play.

AirMirror

Dragon Ball Legends

Dragon Ball Legends is een gloednieuwe vechtgame gebaseerd op het nog altijd uiterst populaire Dragon Ball. In de game is het de bedoeling dat je andere spelers uitschakelt. Dit doe je niet door zomaar te vechten, maar door de juiste kaarten te gebruiken. Slaag jij erin om jouw tegenstanders uit te schakelen?

Dragon Ball Legends is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

Dragon Ball Legends

EcoScan

Een app die je precies vertelt hoe je jouw afval het best kan scheiden. Dat is wat EcoScan doet. Met deze app maak je een foto van jouw afval en vervolgens krijg je precies te zien in welke afvalbak het thuishoort. De app herkent het materiaal, waardoor je voortaan precies weet waar je je afval kwijt moet.

EcoScan is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

EcoScan

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)