De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #108

07 april 2018 2 Minuten 0 Reacties
The PIQ

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer The PIQ.

The PIQ

Niet ieder restaurant heeft een goede website met daarop een duidelijk overzicht van de gerechten en hoe ze opgediend worden. The PIQ helpt ons een handje en wil eetliefhebbers bij elkaar brengen. Met deze app kun je foto’s delen van gerechten die je hebt besteld in een restaurant en daarbij ook aangeven wat je ervan vond. Zo weten anderen wat ze van de gerechten in het restaurant kunnen verwachten.

The PIQ is te downloaden uit de App Store en Google Play.

The PIQ

Ingrecipe

Om bij het eten te blijven, is ook Ingrecipe een erg nuttige app. Het komt ongetwijfeld bij ons allemaal voor dat we nog wat ingrediënten in de koelkast hebben liggen. Ingrecipe helpt ons nu om met die ingrediënten nog een recept te maken. Het recept waar je de minste ingrediënten voor bij hoeft te kopen, staat bovenaan in de lijst.

Advertentie

Ingrecipe is te downloaden uit de App Store en Google Play.

Ingrecipe

Spotted

Spotted is niet zo’n zeer een nieuwe app, maar wel een applicatie die recent in een nieuw jasje is gestoken met een aantal nieuwe toevoegingen. Deze app is ideaal te gebruiken als je in het buitenland bent en graag naar plekken wil die de lokale bevolking je echt aanraadt. Zo vind je altijd een goede hotspot.

Spotted is te downloaden uit de App Store en Google Play.

Spotted

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)