‘Chinese Nokia X7 wordt uitgebracht als Nokia 7.1 Plus in het westen’

17 oktober 2018 1 Minuut 0 Reacties
nokia-x7-nokia-7-1-plus-china

Nokia heeft officieel de Nokia X7 onthuld, een smartphone met een scherminkeping en een betaalbare prijs. Zoals het er nu naar uitziet wordt dit toestel waarschijnlijk in Europa uitgebracht onder de naam Nokia 7.1 Plus. Dit zijn de specificaties van de smartphone.

Nokia X7 wordt Nokia 7.1 Plus – gerucht

HMD Global heeft officieel de Nokia X7 onthuld. Het apparaat beschikt over specificaties die in de buurt komen van een vlaggenschip en een betaalbare prijs en zal mogelijk in het westen worden uitgebracht als de Nokia 7.1 Plus. Eerder deze maand kondigde het bedrijf ook al de Nokia 7.1 aan, de verbeterde versie van de Nokia 7. De X7 beschikt in elk geval over een groot scherm van 6,2-inch. Zoals je op de afbeeldingen kunt zien is er nog altijd een kin aanwezig en tref je aan de bovenkant van het display een inkeping aan.

Dat 6,2″-scherm beschikt over een 1080p-resolutie. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 710-processor, vergezeld door 64 of 128 GB aan interne opslagruimte en 4 of 6 GB aan werkgeheugen. Ook is er een accu met een vermogen van 3.500 mAh aanwezig. Daarnaast zit aan de achterkant een dubbel camerasysteem met sensoren van twaalf en dertien megapixel, evenals een ronde vingerafdrukscanner. Het toestel heeft een koptelefoonaansluiting en draait op Android 8.1 Oreo. De prijs is 1,699 yuan (omgerekend 212 euro).

Reacties (0)