Cashback actie ASUS Eee Pad Transformer: 100 euro en 50 euro korting

07 januari 2012 1 Minuut 0 Reacties
ASUS-Eee-Pad-Transformer

Nu de Eee Pad Transformer Prime in Nederland gearriveerd is gaat de aandacht vooral uit naar deze tablet, maar ASUS heeft ook aantrekkelijke aanbiedingen lopen voor haar eerste generatie Transformer tablets. Zo is de 50 euro cashback actie op het 16GB Wifi-only model verlengd en hierbij komt een nieuwe actie waarmee je 100 euro cashback krijgt op de Transformer 16GB 3G versie.

Volgens Paradigit geldt de cashback actie voor het 3G model van 9 januari t/m 15 januari en op betekent daar ook op. Met de cashback actie ligt de prijs van de 16GB 3G versie onder de 400 euro. Het registratieformulier voor de 50 euro retour op het 16GB Wifi-only model en de 100 euro retour op het 16GB 3G model vind je op deze pagina. Let wel dat de actie alleen geldt voor de 16GB modellen van de Eee Pad Transformer. Een compleet overzicht van alle winkels waar je de ASUS Eee Pad Transformer kunt kopen vind je op deze pagina.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich

ASUS heeft gisteren tijdens de presentatie van de Eee Pad Transformer Prime laten weten dat de eerste generatie Transformer tablets ook vanaf 12 januari een update naar Android 4.0 kan verwachten. De update wordt in fasen uitgerold dus het kan even duren voordat de update jouw table bereikt.

Reacties (0)