Black Friday 2019: de mooiste deals voor smartphones, tablets en wearables

29 november 2019 1 Minuut 0 Reacties
Black Friday

In dit artikel zetten we een aantal van de mooiste Black Friday deals op het gebied van smartphones, tablets en wearables voor je onder elkaar.

29 november is het weer zover; dan is het Black Friday. Het is nog een jonge traditie maar de Nederlandse consumenten lopen er warm voor en diverse winkels doen er aan mee. Sterker nog; Black Friday begint steeds vroeger en zelfs de dagen in aanloop naar de vrijdag zijn er al een hoop interessante aanbiedingen te vinden. In dit artikel zetten we een aantal van de mooiste deals op het gebied van smartphones, tablets en wearables voor je onder elkaar. We werken het overzicht tot en met Black Friday elke dag bij.

De beste Black Friday deals – smartphones, tablets en wearables

Black Friday is een traditie die overgewaaid is uit de Verenigde Staten. Het is de dag na Thanksgiving Day. Die dag hebben de meeste mensen vrij van hun werk en daarom is het ook voor winkels de ideale dag om het seizoen voor kerstaankopen in te luiden. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Black Friday is echter niet meer alleen de vrijdag. De meeste winkels geven tegenwoordig enkele dagen of zelfs een week korting op diverse producten. We lichten een aantal van de mooiste deals uit.

Aanraders van de redactie

Bovenstaand overzicht werken we tot en met Black Friday bij, dus houd deze pagina in de gaten. Het kan echter voorkomen dat bepaalde deals niet meer beschikbaar zijn voordat we het artikel updaten.

Meer deals

Wil je nog meer Black Friday-deals? Bekijk dan de deals op het gebied van audio, tv en gaming en smarthome.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)