Bevestigd: Asus Zenfone 6 krijgt Snapdragon 855-processor

09 mei 2019 1 Minuut 0 Reacties
asus-zenfone-6-855

Asus heeft inmiddels bevestigd dat de Asus Zenfone 6 wordt voorzien van de nieuwe Qualcomm Snapdragon 855-processor. Ook krijgt het toestel een usb-c- en koptelefoonaansluiting, evenals een klein notificatielampje.

Asus Zenfone 6 met Snapdragon 855

Asus heeft bevestigd dat de Asus Zenfone 6, het toestel dat op 16 mei wordt gepresenteerd, wordt voorzien van een Qualcomm Snapdragon 855-processor. Het bedrijf heeft namelijk een afbeelding op Twitter gepubliceerd waar een aantal details bevestigd zijn. Op de afbeelding is verder te zien dat er een koptelefoon- en usb-c-aansluiting aanwezig is en dat het apparaat wordt voorzien van een klein notificatielampje. Ook zal er een Smart Key-aansluiting zijn en zien we dat er ruimte is voor twee simkaarten en een micro-sd-kaart.

Verder heeft het Taiwanese bedrijf op Instagram bevestigd, via Morsecode, dat de Asus Zenfone 6 een 48-megapixelcamerasensor krijgt op de achterkant, evenals een tweede camera met een sensor van dertien megapixel. De accu zal over een vermogen van 5.000 mAh beschikken. Eerder bevestigde het bedrijf al dat het toestel een notchless display krijgt en uit de database van Antutu bleek ook al eerder dat de schermresolutie 2.340 bij 1.080 pixels bedraagt. Volgende week zal Asus al deze informatie waarschijnlijk gaan bevestigen.

Advertentie

Reacties (0)