De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #94

30 december 2017 2 Minuten 0 Reacties
RTL Boulevard

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de gloednieuwe app van RTL Boulevard om altijd op de hoogte te blijven van het laatste entertainmentnieuws.

RTL Boulevard

Wil je voortaan altijd op de hoogte zijn van het laatste entertainment nieuws? Dat kan eenvoudig met de gloednieuwe app van RTL Boulevard. In de applicatie wordt al het nieuws van de website verzameld zodat je voortaan helemaal niets meer mist. Ook is de app voorzien van video’s en fragmenten uit de uitzendingen.

RTL Boulevard is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

RTL Boulevard

Curling Winter Games

De Olympische Spelen komen eraan en om jezelf goed voor te bereiden op het toernooi, is alvast een leuke app verschenen. Het gaat om Curling winter Games, een app waarmee het mogelijk is om zelf met curling aan de slag te gaan. Lukt het jou om de steen zo dicht mogelijk bij de roos te gooien? Daag de computer of je vrienden uit om erachter te komen.

Advertentie

Curling Winter Games is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

Curling Winter Games

Hebban Boekenapp

Geen nieuwe app, maar zeker één om eens te benoemen. Hebban is een ideale boekenapp. In de app kun je van alles te weten komen over boeken. Zo vind je de nieuwste boeken, kun je inspiratie opdoen voor nieuwe boeken en kun je beoordelingen van anderen lezen. Zo weet je voortaan altijd welk boek je moet lezen.

Hebban Boekenapp is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

Hebban Boekenapp

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)