Asus ZenFone 5Z krijgt grote update met cameraverbeteringen

27 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
Asus ZenFone 5-3

De Taiwanese fabrikant Asus heeft een update uitgebracht voor de Asus Zenfone 5Z, die cameraverbeteringen met zich meeneemt. Ook moet het voor gebruikers nu gemakkelijker worden hun smartphone te ontgrendelen -- je hoeft daarvoor geen knop meer in te drukken.

Download de update voor Asus Zenfone 5Z

De Asus Zenfone 5Z is nog maar net verkrijgbaar in Nederland, maar het toestel wordt nu al voorzien van een relatief grote update. De update staat grotendeels in het teken van verbeteringen voor de camera, maar gelukkig worden ook andere onderdelen niet overgeslagen. Zo kun je nu instellen dat de camera wordt geactiveerd op het moment dat je het toestel oppakt in de vergrendelde stand, zodat je het apparaat kunt ontgrendelen zonder dat je daarvoor een knop hoeft in te drukken. Je vindt de optie in de instellingen.

Verder is er een soortgelijk probleem opgedoken waar de OnePlus 6 ook last van had: het scherm kan flikkeren. Dat probleem is nu opgelost. De cameraverbeteringen hebben onder meer te maken met het toevoegen van een digitale beeldstabilisator in verschillende videomidi, het controleren van oververhitting tijdens het filmen en het verbeteren van de ruisonderdrukking wat het geluid betreft. Daarnaast kan de Pro-modus nu beter omgaan met witbalans. Verder is er nu support voor dual-sim 4g en 3g.

Reacties (0)