Asus Zenfone 5 vanaf nu verkrijgbaar in de Benelux

28 mei 2018 1 Minuut 0 Reacties
asus-zenfone-5-benelux

Asus heeft maandag aangekondigd dat de Asus ZenFone 5 vanaf nu verkrijgbaar is in de Benelux. Dit is het nieuwste model in de ZenFone-serie, met een all-screen design en een 6,2”-display met een 90% screen-to-body ratio, in de behuizing van een 5,5"-smartphone.

Asus Zenfone 5 nu te koop

De Asus Zenfone 5 is een smartphone die wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 636, inclusief verschillende mogelijkheden op basis van kunstmatige intelligentie. Zo kun je allerlei functies voor de camera, maar ook voor de batterij verwachten. Daarnaast is er ruimte voor twee sim-kaarten en kun je er ook voor kiezen een micro-sd-kaart te gebruiken. Het scherm is 6,2-inch groot, terwijl de behuizing van de smartphone niet is meegegroeid. Die is vergelijkbaar met een oudere telefoon met een scherm van 5,5-inch.

Voor extra kracht heeft de ZenFone 5 een Asus AI Boost om prestaties onmiddellijk te optimaliseren voor gaming en veeleisende taken. Ook kunnen de vier dunne carbon cooling pads in de smartphone op efficiënte wijze de hitte verdrijven, waardoor de smartphone altijd aan op de top van zijn kunnen presteert. Daarnaast heeft de Asus ZenFone 5 een batterij met een vermogen van 3.300 mAh met Asus BoostMaster-snellaadtechnologie. ZenFone 5 introduceert tevens AI Charging. Dit is software die de oplaadsnelheid aanpast op basis van de gewoontes van de gebruiker. Hierdoor veroudert de batterij minder snel en maximaliseer je de prestaties en levensduur van jouw batterij.

Voor meer informatie kun je terecht in onze korte hands-on video en natuurlijk onze hands-on preview.

Prijs en beschikbaarheid

De Asus Zenfone 5 is nu verkrijgbaar en heeft een adviesverkoopprijs van 399 euro.

Reacties (0)