ASUS werkt aan Android 4.2 Jelly Bean update voor Transformer tablets

17 november 2012 1 Minuut 5 Reacties
transformer-prime

Nog maar een klein deel van de tot op heden gelanceerde tablets is voorzien van Android 4.1 Jelly Bean maar Google heeft alweer een nieuwe versie gelanceerd met de naam Android 4.2 Jelly Bean. ASUS is één van de fabrikanten die haar 2012 serie tablets al een Android 4.1 Jelly Bean update gegeven heeft en ook de Android 4.2 Jelly Bean update moet binnenkort verschijnen.

Update voor ASUS tablets

Androidplanet weet vandaag te melden dat de klantenservice van ASUS aan een klant heeft laten weten dat de update in ontwikkeling is. “We zijn op dit moment bezig met de ontwikkeling van Android 4.2 voor onze tablets.” De vraag van de klant ging over de Transformer Prime, maar kijkend naar het antwoord wordt er gesproken over alle Transformer tablets (Transformer Pad 300, Transformer Prime en Transformer Pad Infinity) Het kan alleen, zoals we inmiddels weten, even duren voordat de update uitgerold wordt. ASUS geeft aan dat de update automatisch op je tablet zal verschijnen zodra deze beschikbaar is. Op zich goed nieuws, maar het blijft de klantenservice en daar komen vaak standaard reacties vandaan die niet perse op waarheid berust zijn. Maar, laten we hopen dat het klopt.

Android 4.2 Jelly Bean

Android 4.2 Jelly Bean brengt verschillende nieuwe features, waarvan de mogelijkheid om gebruikersaccounts in te stellen wellicht de belangrijkste is. Elke gebruiker van de tablet kan hiermee zijn eigen profiel aanmaken, eigen apps downloaden en eigen instellingen gebruiken. Verdere nieuwigheden zijn de Dagdromen functie, een Swype keyboard en de mogelijkheid om widgets op je lockscreen te plaatsen. Bekijk de video waarin ik alle nieuwe features en functies binnen Android 4.2 Jelly Bean uitlicht.

Reacties (5)