Asus Pegasus 4S: eerste smartphone van Asus met 2:1-schermverhouding

06 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
asus-pegasus-4s

Asus heeft zijn eerste smartphone met een schermverhouding van 2:1 aangekondigd: het toestel draagt de naam Asus Pegasus 4S. Ondanks het feit dat het scherm 5,7-inch groot is, beschikt het toestel helaas niet over de specificaties van moderne vlaggenschepen.

Dit is de Asus Pegasus 4S

Smartphonefabrikanten presenteren de laatste tijd veel toestellen met een schermverhouding van 2:1 (ook wel eens opgeschreven als 18:9), dus kan Asus niet achterblijven. Maar waar veel van die fabrikanten dergelijke schermen wegleggen voor vlaggenschepen, doet Asus nu eens wat anders: dit scherm zit op een midrange toestel. De Asus Pegasus 4S beschikt over een scherm van 5,7-inch en een resolutie van 720 bij 1.440 pixels (hd+). Daarnaast heeft het toestel redelijk dunne randen en is er een accu van maar liefst 4.030 mAh aanwezig.

Onder de motorkap zit een MediaTek MT6750T-processor (octacore, 1.5GHz), vergezeld door 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslagruimte. Ook zal er een versie bestaan met 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan opslagruimte. Verder is er een vingerafdruklezer en vinden we een dubbele camera op de achterkant, van zestien en acht megapixel. Er passen twee simkaarten in. De software is gebaseerd op Android 7.0 Nougat. Helaas komt dit toestel alleen uit in China en is er nog niets bekend over een mogelijke westerse release.

Reacties (0)