ASUS Padfone mini wordt volgende week gelanceerd

05 december 2013 1 Minuut 0 Reacties
ASUS-Padfone-Infinity

Sinds vorige maand kun je in Nederland naar de winkel voor de alweer vierde generatie Padfone; The New Padfone (A86). ASUS werkt echter ook aan een mini-versie die binnenkort moet verschijnen.

In september bevestigde de CEO van ASUS al dat het bedrijf werkt aan een kleine versie van de Padfone en vorige maand doken de eerste specificaties van de Padfone mini op. Zo zou de smartphone beschikken over een display met een formaat van rond de 4-inch, uitgerust worden met een 1.4GHz Qualcomm Snapdragon S4-processor en draaien op Android 4.3 Jelly Bean. De tablet zou een formaat van 7-inch of 8-inch krijgen.

De ASUS Padfone mini is deze week opnieuw opgedoken, deze keer in documenten van het Global Certification Forum. Hieruit kunnen we opmaken dat de naam van het toestel mogelijk de Padfone mini 4.3 wordt en dat het display van de smartphone een formaat van 4.3-inch heeft. De resolutie van het scherm bedraagt waarschijnlijk 960 bij 540 pixels. Over de grootte van de tablet waar de smartphone ingeschoven kan worden is nog wat onduidelijkheid. Zo doet het gewicht vermoeden dat het om een formaat van 8-inch gaat, terwijl eerdere geruchten over 7-inch spraken. Uit de GFC-certificering kunnen we ook halen dat de smartphone compatibel zal zijn met zowel 3G/HSPA+ als 4G-netwerken. Over de prijs en beschikbaarheid is nog niks bekend.

Reacties (0)