ASUS MeMO Pad 10 Smart verschijnt in eerste review

07 februari 2013 1 Minuut 1 Reacties
ASUS-MeMO-Pad-10-Smart-3

Hoewel ASUS de kaken nog steeds stijf op elkaar houdt weten we inmiddels nagenoeg alles al van de nieuwe MeMO Pad 10 Smart tablet. Zo kregen we vorige maand de specificaties en afbeeldingen al in handen en is vandaag de eerste review zelfs al opgedoken.

ASUS MeMO Pad 10 Smart

De website Tablet.bg uit Bulgarije heeft als eerste een pre-productie model van de ASUS MeMO Pad 10 Smart in handen gehad en deze aan een aantal tests onderworpen. Opvallend is dat de tablet erg veel gelijkenissen vertoont met de vorig jaar gelanceerde ASUS Transformer Pad 300. Eigenlijk komen alle specificaties behalve de resolutie van de camera’s en de extra USB poort overeen en is het nieuwe model met 556 gram iets lichter. Een belangrijk verschil is natuurlijk het feit dat op de MeMO Pad 10 Smart geen keyboard dock aangesloten kan worden.

Qua specificaties is de ASUS MeMO Pad 10 Smart uitgerust met onder meer een 10.1 inch LCD IPS display, een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een Nvidia Tegra 3 quad-core processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader en een USB en HDMI poort. De tablet draait op Android 4.1 Jelly Bean en beschikt ook nog over twee camera’s.

Reacties (1)