ASUS ME570T en Samsung Galaxy Note 7 duiken op in benchmark resultaten

22 december 2012 2 Minuten 1 Reacties
Samsung-Galaxy-Note-II

We hebben deze week al heel wat benchmark resultaten voorbij zien komen van mogelijke nieuwe tablets en vandaag kunnen we nog twee modellen aan het lijstje toevoegen. De eerste is een tablet van ASUS met de naam ME570T en de tweede is een tablet waar we al meer over gehoord hebben, de Samsung Galaxy Note 7 (GT-N5100).

ASUS MeMO Pad tablets

Van ASUS weten we inmiddels zo goed als zeker dat het bedrijf tijdens CES 2013 de MeMO Pad ME712V zal lanceren. Dit is een goedkopere versie van de Google Nexus 7 met ook mindere specificaties. Daarnaast komt het bedrijf mogelijk met de MeMO Pad ME371MG, een 7 inch Android Jelly Bean tablet met een Atom Z2420 processor van Intel. Deze tablet zou qua prestaties en specificaties niet veel afwijken van de Nexus 7.

Vandaag is er nog een model opgedoken in benchmark resultaten; de ASUS ME570T. Wat we uit de resultaten kunnen halen is dat de tablet draait op een 1.7GHz processor (mogelijk een quad-core Tegra 3 variant) en beschikt over Android 4.1.1 Jelly Bean. Over het formaat is nog niks bekend maar kijkend naar de informatie die eerder deze maand bij de Amerikaanse FCC opdook zou dit het 10 inch MeMO Pad model kunnen zijn dat we nog niet voorbij hebben zien komen. Aan de andere kant zou dit ook de opvolger van de Google Nexus 7 (origineel de ME370T) kunnen zijn.

Samsung Galaxy Note 7

We zien ook al een paar weken aanwijzingen voor een Samsung Galaxy Note 7 voorbij komen. Zo doken er in oktober DLNA en Wifi certificaten voor een GT-N5100 model op. Dit model is vandaag ook in benchmark resultaten gespot wat doet vermoeden dat een lancering dichtbij is. Als we kijken naar de eerdere informatie zou de tablet mogelijk uitgerust zijn met een 7.7 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een quad-core Samsung Exynos processor, Wifi, en natuurlijk de S-Pen stylus die we van andere Galaxy Note apparaten kennen.

Advertentie

CES 2013

De kans is groot dat we zowel nieuwe de ASUS als Samsung tablets tijdens CES 2013 voorbij zien komen. Deze beurs gaat op 8 januari van start in Las Vegas dus hou dan de website extra goed in de gaten.

Via: Notebookitalia

Reacties (1)