Asus komt met 120 Hz-scherm voor Asus ROG Phone 2

13 juni 2019 1 Minuut 0 Reacties
asus-rog-phone-foto-5

Asus heeft via sociale media bekendgemaakt dat de Asus ROG Phone 2 een 120 Hz-scherm zal krijgen. Een scherm met een dergelijke hoge verversingssnelheid moet veel vloeiender beeld gaan geven, wat ideaal is voor veeleisende gamers.

Vorig jaar verscheen de Asus ROG Phone met een 90 Hz-scherm (zie foto). Deze gamingsmartphone kreeg van ons een prima beoordeling en viel met name op door het goede geluid uit de stereospeakers, een groot amoled-scherm en uitstekende prestaties. Asus heeft nu bevestigd dat de opvolger een 120Hz-scherm zal krijgen.

Via het Chinese Weibo heeft Asus laten weten dat het nieuwe scherm van de Asus ROG Phone 2 een nog snellere verversingssnelheid zal krijgen. Hiermee komt de Asus ROG Phone 2 op gelijke hoogte met de Razer Phone 2 en ververst het scherm nog weer een stukje sneller dan het 90Hz-scherm van de OnePlus 7 Pro.

Verversingssnelheid zien op een plaatje?

Deze aankondiging werd gedaan op Weibo, een soort Chinese Facebook, op het account van Asus ROG (Republic of Gamers). Asus kondigde een nieuwe samenwerking aan met Tencent omtrent de game ‘Under One Person’. De manier waarop is echter apart, want we zien een plaatje met links op de afbeelding 60Hz en rechts op de afbeelding 120Hz. Hoe Asus precies dacht dat we de verversingssnelheid van het nieuwe scherm vanaf een plaatje kunnen zien is ons overigens een raadsel.

Vorig jaar in juni werd de Asus ROG Phone officieel gepresenteerd. Het zal ongetwijfeld dan ook niet lang meer duren voordat we meer informatie gaan krijgen over de nieuwe gamingsmartphone van Asus.

Bron Android Police Via Weibo (ROG)

Reacties (0)