ASUS Eee Pad Transformer deze week gelanceerd in Taiwan

21 maart 2011 1 Minuut 0 Reacties
Asus-eeepad-transformer

Voor de verandering zien we eens een keer een lanceer datum die naar voren wordt geschoven. De laatste tijd zijn we namelijk gewend dat de ene na de andere tablet later dan gepland gelanceerd wordt. Je kunt je wellicht de ASUS Eee Pad Transformer Android tablet die je in een netbook kunt veranderen herinneren. Deze tablet wordt komende vrijdag al gelanceerd, in plaats van in april.

De Transformer zal eerst in Taiwan uitgebracht worden, maar andere landen zullen snel volgen, al is hier de datum nog niet van bekend. De specs kennen we al; de tablet maakt onder meer gebruik van Android 3.0 Honeycomb, een Tegra 2 processor en 1GB aan RAM geheugen. Je hebt de keuze uit een 16GB of 32GB versie en je kunt een optioneel draadloos toetsenbord gebruiken voor tekst invoer.

De prijs is nog niet 100 procent zeker, maar uitgaande van de folder die we in Spanje voorbij zagen komen ligt de prijs op 399,00 euro. Hier zit dan waarschijnlijk het toetsenbord niet bij en gaat het om de Wifi-only versie. De 3G versie heeft een prijs die richting de 700 euro gaat en daarbij krijg je dan hoogstwaarschijnlijk wel het toetsenbord.

Bron: Android Community


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)