ASUS bezig met Android 3.2 update voor de Eee Pad Transformer

14 juli 2011 1 Minuut 1 Reacties
ASUS-Eee-Pad-Transformer

De Motorola Xoom mag dan als eerste tablet de nieuwste Android updates krijgen, in de VS althans, maar ASUS blijft niet ver achter. Na een zeer snelle update naar Android 3.1heeft ASUS nu via Twitter bekendgemaakt bezig te zijn met het testen van Android 3.2 voor de Eee Pad Transformer.

De Android 3.2 update moet verschillende bugfixes, de ‘zoom to fill screen‘ functie en compatibiliteit met 7 inch tablets bieden, maar ook zal ASUS een update doorvoeren voor het powermanagement probleem waar sommige tablets last van hebben. Wanneer de update voor de Transformer zal verschijnen is niet duidelijk, maar gezien de ervaringen met Android 3.1 zal dit geen weken meer duren. Eerder deze week schreven we al dat de Eee Pad Transformer momenteel de meest populaire tablet is.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Cees Bierkens

Cees Bierkens
15 juli 2011 om 00:45

Xoom zou als eerste telkens de update krijgen voor honeycomb. Maar zoals je wel gelezen hebt op allerlei sites en forums moeten non us Xoom tablets nog steeds 3.1 ontvangen. Is. Gewoon schandalig, de meeste andere merken zijn al bijna zover om 3.2 uit te geven. Vele Xoom kopers denken erover om hun tablet te verkopen of in te ruilen. Qua hardware een 9 maar de service en snelheid en vooral de niet op de hoogte brengen is een 0 waard. Vele vervloeken motorola nu en kopen nooit meer een produkt van Motorola. En geef ze maar eens ongelijk, het is niet de eerste keer dat Motor dit flikt.

Inloggen