Archos komt met tweede generatie Arnova budget tablets

29 augustus 2011 1 Minuut 0 Reacties
ARNOVA-10G2-Archos

De Archos Arnova serie is de budget serie van Europese tabletfabrikant Archos. De eerste generatie Arnova tablets opende de aanval op de duurdere tablets door de belangrijkste tabletfuncties toegankelijk te maken voor consumenten met een kleiner budget. De Arnova serie is inmiddels toe aan de tweede generatie met twee 7 inch tablets en een 10 inch tablet.

De Arnova 10 G2 is een 10 inch tablet welke draait op het Android 2.3 besturingssysteem. De tablet beschikt onder meer over een LCD display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, Wifi, een camera aan de voorzijde, een microSD card reader, een 1GHz processor, een microUSB aansluiting en full HD weergave van videobestanden. Ook de kleinere 7 inch 7 G2 beschikt over Android 2.3 als besturingssysteem maar heeft een lagere display resolutie van 800 bij 480 pixels. Beiden tablets worden gelanceerd in een variant met 4GB opslaggeheugen en een variant met 8GB opslaggeheugen.

De Arnova 7c G2 is ook een 7 inch tablet en beschikt over dezelfde resolutie als de 7 G2. Het belangrijkste verschil is dat de 7c G2 beschikt over een ingebouwd 3G modem. Ook wordt de 7c G2 geleverd zonder ingebouwd opslaggeheugen. In de plaats hiervan krijg je een 4GB microSD kaart meegeleverd. Verder is de ondersteuning voor verschillende video- en audioformaten op de 7c G2 minder.

Over de prijzen en beschikbaarheid van de nieuwe Arnova tablets is nog niks bekend. Voor meer informatie zie de productpagina’s.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)