‘Apple wil volgend jaar goedkopere iPad 9.7 gaan uitbrengen’

01 december 2017 1 Minuut 0 Reacties
Apple iPad 9,7

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan is Apple voornemens volgend jaar een nog goedkopere iPad 9.7 uit te brengen. Met deze stap wil Apple ervoor zorgen dat de nieuwe iPad voor 2018 in veel meer markten zal doorbreken.

iPad 9.7 voor 2018 wordt een stuk goedkoper – gerucht

Apple wil waarschijnlijk meer goedkopere tablets aan aanbieden. Digitimes meldt vrijdag dat het bedrijf uit Cupertino mogelijk nog een goedkopere iPad wil gaan brengen. Dit nieuwe model moet ongeveer 259 dollar gaan kosten (omgerekend ruim 217 euro). Met deze zet wil Apple de tablet laten doorbreken in markten waar mensen veel meer prijsbewust zijn, zowel op de zakelijk als de consumentenmarkt. Sinds enkele jaren heeft Apple al last van dalende iPad-verkopen, dus het is niet vreemd dat dit soort dingen worden overwogen.

Tijdens de laatste bekendmaking van de cijfers liet Apple zien dat de goedkopere iPad 9.7-inch voor een boost zorgde. Het goedkopere model zorgde voor een stijging in de iPad-verkopen (samen met de goedkopere iPad Pro). Het is vooralsnog niet duidelijk of Apple de nieuwe iPad 9.7 als alternatief gaat aanbieden voor de huidige of de huidige gaat vervangen. Het kan zijn dat het een ietwat aangepaste versie van het huidige model is, maar dan iets goedkoper in de markt gezet. Apple heeft nog niets over deze iPad bekendgemaakt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)