‘Apple werkt met LG aan een opvouwbare smartphone’

12 oktober 2017 1 Minuut 0 Reacties
apple-logo

Als we de geruchten mogen geloven dan werkt Apple momenteel met LG aan een opvouwbare smartphone met een oled-scherm. De reden dat het bedrijf voor LG zou kiezen en niet voor Samsung, zou te maken hebben met de concurrentie tussen beide fabrikanten.

Apple en LG werken aan opvouwbare smartphone – gerucht

LG en Apple werken samen aan een opvouwbare smartphone met een oled-scherm, als we de geruchten mogen geloven. Niet alleen werken beide bedrijven samen aan een flexibel scherm, ook is er een samenwerking voor een flexibele printplaat. Op dit moment leunt het bedrijf uit Cupertino zwaar op een samenwerking met Samsung als het om oled-schermen gaat voor de iPhone X. Maar om de productie te kunnen verhogen en de kosten te kunnen verlagen voor die (flexibele) oled-scherm, zou er nu dus ook een samenwerking met LG zijn.

Er bestaan al heel lang verhaal over opvouwbare smartphones. Zo zou Samsung er volgend jaar eentje willen introduceren, terwijl ZTE deze maand daar al een aankondiging over zou doen. Mocht dit gerucht kloppen, dan zouden LG en Apple in 2020 de smartphone in productie kunnen nemen, waarna de smartphone in 2021 op de markt kan komen. Het wachten is nu op verdere informatie. Van de iPhone-fabrikant gaan we voorlopig niets horen, aangezien de mogelijke release dus pas over een jaar of vier zal gaan plaatsvinden.

Reacties (0)