Nu wereldwijd beschikbaar op Android en iOS: Animal Crossing: Pocket Camp

21 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
animal-crossing

Nintendo heeft bekendgemaakt dat de game Animal Crossing: Pocket Camp vanaf nu wereldwijd beschikbaar is op zowel Android als iOS. In dit spel krijg je de leiding over een kamp, dat je zo aantrekkelijk mogelijk moet maken voor bezoekers en andere gasten.

Download nu Animal Crossing: Pocket Camp

Het is alweer Nintendo’s derde game (maar vierde release, met Miitomo meegerekend) op mobiele apparaten: Animal Crossing: Pocket Camp. Het spel is vanaf nu beschikbaar op zowel Android als iOS en kost de speler helemaal niets om te downloaden of te spelen. Wel zijn er microtransacties aanwezig waar de speler mee te maken krijgt. Zo kun je allerlei digitale spullen kopen waarmee je je gameplay-ervaring kunt ‘verrijken’, is het idee. Maar over het algemeen zorgen die transacties ervoor dat je minder lang speelt voor een bepaald doel.

De gameserie Animal Crossing gaat niet over geweld of schieten, maar is een rustig spel waarin spelers in de huid kruipen van een mens dat leeft in de wereld van dieren. Op Nintendo-consoles kreeg je vaak de taak om je opgelegde hypotheek af te leggen bij de lokale pandjesbaas. Voor Pocket Camp koos Nintendo een iets andere richting. Je hebt dit keer de leiding over een kamp en moet dat kamp zo aantrekkelijk mogelijk maken voor je gasten. Door elke dag te spelen krijg je ook toegang tot allerlei extraatjes, laat Nintendo weten.

Animal Crossing: Pocket Camp

Reacties (0)