Angry Birds Seasons krijgt update met NBA-thema

14 oktober 2014 1 Minuut 0 Reacties
angry-birds-seasons-nba

Rovio heeft een nieuwe update vrijgegeven voor Angry Birds Seasons. Houd je van basketballen en de NBA? Open dan snel de Seasons-app. Je krijgt dan vijftien levels voor niets en voor de rest moet je betalen.

Angry Birds Seasons en NBA

De sport mag misschien niet zo populair zijn in de rest van de wereld dan Noord-Amerika, maar toch is basketbal wel redelijk populair. De sport is echt op z’n hoogtepunt wanneer oktober aanbreekt, aangezien dan de NBA van start gaat. De ontwikkelaars en designers bij Rovio moeten net zo gek zijn op die competitie om het de hoofdrol te geven in de nieuwe update voor Angry Birds Seasons. Nee, deze oktober wordt je niet lastig gevallen met extra content in de vorm van geijkte feesten van Halloween of Thanksgiving, maar krijgt NBA dus de spotlight.

De update heet Ham Dunk en is nu te downloaden voor de game. Wanneer je dat doet, krijg je tien gratis levels voor Seasons, plus vijf die zijn gebaseerd op de NBA Global Games. Daarnaast krijg je ook een aantal nieuwe power-ups. Neem bijvoorbeeld de Shockwave Power, die veel meer schade brengt aan die groene varkentjes, aangezien het gewoon een grote bom is. Spalding Ball laat spelers helemaal losgaan en zorgt voor dat traditionele bring down the house-effect. En mocht je in overtime komen, dan kun je altijd de hulp inschakelen van de nieuwe Shock Bird.

Mocht je nou helemaal een Angry Birds– en NBA-gek zijn, dan kun je zelfs een NBA Pass aanschaffen, waarmee je toegang krijgt tot alle dertig levels die elk een ander NBA-team representeren. Je kunt zelfs door de verschillende steden van de teams touren – echt alles in de downloadable content heeft de Angry Birds treatment gehad. Maar dat wordt pas ‘later die seizoen’ verwacht.

Angry Birds Seasons

Reacties (0)