Angry Birds Action! nu te downloaden voor Android en iOS

28 april 2016 1 Minuut 0 Reacties
angry-birds-action

Rovio heeft bekendgemaakt dat Angry Birds Action! vanaf nu te downloaden is voor Android en iOS en de zogenaamde BirdCodes ondersteunt. Wanneer je binnenkort naar de Angry Birds-film gaat, dan krijg je toegang tot een speciaal onderdeel binnen de game, met die codes.

Download nu Angry Birds Action!

Rovio heeft laten weten dat Angry Birds Action! vanaf nu te downloaden is voor Android en iOS. In dit spel krijg je te maken met een mix van een flipperkast en de vertrouwde Angry Birds-gameplay, waarbij je een vogel naar achteren trekt voordat je hem lanceert. Je krijgt de taak eieren te verzamelen, terwijl de vogel op het scherm tegen allerlei objecten aan beukt en die kapotmaakt. De vogels lijken nog steeds op die van de eerste Angry Birds-spellen, maar zijn ietwat aangepast om meer op de personages uit de aankomende film te lijken.

En die film – The Angry Birds Movie – speelt natuurlijk een belangrijke rol. Wanneer je de film in de bioscoop checkt, dan krijg je tijdens de credits de mogelijkheid een speciale code te scannen, de zogenaamde BirdCodes. Met die code krijg je toegang tot een geheim gebied in het spel. De codes zullen her en der op andere producten verschijnen, zoals op die van McDonald’s, PEZ, H&M en LEGO. Onduidelijk is nog op dit moment of dat ook voor Nederland geldt – maar aangezien die merken in ons land actief zijn, denken wij van wel.

Angry Birds Action!

Reacties (0)