Android 8.0 Oreo wordt nu al uitgerold naar Sony Xperia XZ Premium

23 oktober 2017 1 Minuut 0 Reacties
sony-xperia-xz-premium-foto-2

Sony heeft laten weten dat de uitrol van Android 8.0 Oreo al is begonnen voor de Sony Xperia XZ Premium-phablet. Aanvankelijk zou die uitrol pas in december plaatsvinden, maar de fabrikant heeft laten weten dat dit dus nu al gebeurd is.

Sony Xperia XZ Premium ontvangt Android 8.0 Oreo

Oplettende lezers weten dat de uitrol van Android 8.0 Oreo voor de Sony Xperia XZ Premium pas in december zou plaatsvinden. Dat maakte Sony immers destijds bekend. Maar nu blijkt dat de uitrol al begonnen is, is op de website van de fabrikant te lezen. Dat is dus meer dan een maand eerder dan gepland. Mensen kunnen rekenen op allerlei nieuwe features die Oreo met zich meebrengt. Maar Sony zou Sony niet zijn wanneer er ook exclusieve onderdelen worden toegevoegd, die alleen toegankelijk zijn voor Sony-smartphones.

Zo krijgt de Sony Xperia XZ Premium toegang tot de 3D Creator, waarmee je toffe 3d-creaties kunt maken. Ook krijgt de camera toegang tot functies genaamd Autofocus Burst en Predictive Capture, waardoor je niet alleen mooie, maar ook sneller foto’s kunt maken. Daarnaast voorziet Sony van XZ Premium-eigenaars van een beter geluid uit de speakers en is er ondersteuning toegevoegd voor aptX HD. Dit laatste moet ervoor zorgen dat het geluid van draadloze oordoppen beter verwerkt wordt. Wanneer de update arriveert, is niet bekend.

Reacties (0)