Android 4.3 Jelly Bean met nieuwe camera app gespot

25 mei 2013 1 Minuut 0 Reacties
Android-4-3-Nexus-4

De volgende versie van het Android besturingssysteem lijkt niet lang meer op zich te laten wachten. In Thailand is Android 4.3 Jelly Bean met een nieuwe camera applicatie namelijk al werkend gespot op een Nexus 4 toestel.

Vorige week presenteerde Google tijdens de Google I/O conferentie heel wat interessante toepassingen, updates en verbeteringen maar werd er tegen alle verwachtingen in geen nieuwe versie van Android gepresenteerd. Toch lijkt de volgende versie niet lang meer op zich te laten wachten. In Thailand is Android 4.3 Jelly Bean namelijk al werkend gespot op een Nexus 4 toestel.

Op de Mobile Expo 2013-beurs in Thailand kwamen twee bezoekers een Google Nexus 4 smartphone tegen die draait op het nieuwe Android 4.3 Jelly Bean. Uit het Jelly Bean-icoontje en de Android-versie in de instellingenmenu’s kunnen we halen dat het daadwerkelijk om een nieuwe versie van Android gaat. De veranderingen en verbeteringen binnen Android 4.3 lijken echter op het eerste gezicht minimaal te zijn. De applicatie voor de camera lijkt de grootste update gekregen te hebben. In de nieuwe app, welke in onderstaande video te zien is, moet de bediening eenvoudiger en sneller worden door een nieuw design van de toetsen en een nieuwe lay-out. Ook brengt Android 4.3 hoogstwaarschijnlijk ondersteuning voor Bluetooth Smart.

Advertentie

Wanneer Google de nieuwe Android-versie officieel presenteert is vooralsnog onduidelijk maar kijkend naar de laatste geruchten is 10 juni mogelijk de dag waarop de update uitgerold wordt. De verwachting is dat Google later dit jaar een grote update voor het mobiele besturingssysteem uitbrengt met de naam Android 5.0 Key Lime Pie.

Bron: XDA


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)