Android 4.2.2-update ASUS MeMO Pad HD 7 voegt gebruikersprofielen toe

07 oktober 2013 1 Minuut 1 Reacties
ASUS-Memo-pad-HD-7

Afgelopen week schreven we over de Android 4.2.2 Jelly Bean-update die uitgerold werd voor de ASUS MeMO Pad HD 7 maar was er nog weinig bekend over de verbeteringen die de update brengt. Inmiddels is bekend dat de update aardig wat nieuwigheden en verbeteringen met zich meebrengt.

De Dutise collega’s van TabTech hebben een MeMO Pad HD 7 liggen en de update, welke ongeveer 120Mb groot is, afgelopen weekend uitgevoerd. Na de update doken er een aantal interessante aanpassingen en verbeteringen op. Zo zou de tablet iets sneller aanvoelen na de update, wat met name merkbaar is tijdens invoer middels het toetsenbord, bijvoorbeeld in de browser. Het toetsenbord reageert volgens de website sneller en nauwkeuriger.

Daarbij is de mogelijkheid voor het inschakelen van gebruikersprofielen met de update toegevoegd. Hierdoor kun je voor meerdere gebruikers een account op de tablet aanmaken, met ieder zijn eigen apps en instellingen. Ook is het na de update mogelijk om applicaties die het ondersteunen op een microSD-kaart te plaatsen in plaats van op het interne geheugen van de tablet. Hierdoor kun je wat extra ruimte vrijmaken.

De Android 4.2.2 Jelly Bean-update voor de ASUS MeMO Pad HD 7 is inmiddels ook beschikbaar voor Nederlandse gebruikers. Heb jij al ervaringen met de update? Laat het in een reactie hieronder weten.

Reacties (1)