Android 10 wordt nu uitgerold naar OnePlus 6 en 6T

04 november 2019 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-6t-foto-1

OnePlus laat weten dat de Android 10-update voor zowel de OnePlus 6 als OnePlus 6T op dit moment uitgerold wordt naar iedereen. De update wordt in fasen uitgerold, waardoor het dus nog een paar dagen kan duren voordat iedereen hem ontvangen heeft.

Android 10 voor OnePlus 6-serie

OnePlus heeft bekendgemaakt dat de Android 10-update nu beschikbaar is voor iedereen met een OnePlus 6 of 6T. De update brengt een sloot aan functies mee die we eerder al tegengekomen zijn op de OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro, zoals een nieuwe interface, meer opties voor je privacy en meer mogelijkheden met betrekking tot personalisatie. Ook zijn er nieuwe veegbewegingen (de nieuwe gebaren), is de Game Space toegevoegd en kun je berichten op steekwoorden blokkeren om spam te voorkomen.

Hoewel de update uiteindelijk naar iedereen zal komen, is het zo dat die op dit moment naar een selecte club uitgerold wordt. Mochten er ondertussen nog problemen opduiken, dan kan OnePlus die gemakkelijk tackelen zonder dat al te veel gebruikers daar last van hebben. Voordat die update echter officieel uitgerold wordt, zijn er intern en extern al meerdere tests uitgevoerd om de risico’s te beperken. De update weegt ongeveer 1,8 GB. Mocht je dus ruimte te kort komen, dan weet je nu meteen wat je nodig hebt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)