Amazon verkoopt meer dan een miljoen Kindles per week

17 december 2011 1 Minuut 0 Reacties
amazon-fire-touch-kindle-family

Je kunt niet zeggen dat het slecht gaat met Amazon. Het bedrijf heeft namelijk aangegeven in de weken voor kerst meer dan een miljoen Kindle apparaten per week te verkopen, wat natuurlijk een ontzettend groot aantal is. Onder deze miljoen Kindle apparaten valt ook de Kindle Fire tablet. Volgens Amazon is de Kindle Fire het meest succesvolle product dat het bedrijf ooit gelanceerd heeft.

Amazon geeft aan dat er tot op heden al miljoenen tablets verkocht zijn en dat er ook nog miljoenen geproduceerd worden om aan de grote vraag te kunnen voldoen. De tablet is alleen in de VS verkrijgbaar en kost 199,00 dollar. Door de aantrekkelijke prijs en de perfecte integratie van de Amazon winkels met een grote hoeveelheid content heeft Amazon een product in de markt weten te zetten waar weinig concurrenten aan kunnen tippen.

Volgens recente geruchten zou Apple door het succes dat Amazon weet te behalen ook wel brood zien in een kleinere iPad. Deze zogenaamde iPad Mini zou gepland staan voor de tweede helft van 2012.

Bron: Engadget

Reacties (0)