Afbeeldingen van Samsung Galaxy A11 verschenen

01 maart 2020 1 Minuut 0 Reacties
Samsung Galaxy A11

Dit is hoe de Samsung Galaxy A11 eruit komt te zien. Deze render, geplaatst door Androidheadlines, volgt na vele leaks rondom het toestel. De smartphone heeft zoals verwacht drie camera’s aan de achterkant.

Opvolger Galaxy A10

Het drietal camera’s aan de achterzijde van het toestel zijn 13 megapixel, 5 megapixel en 2 megapixel. Het is nog onbekend of een van deze camera’s een dieptesensor is of wellicht een groothoeklens. Deze opvolger van de Galaxy A10 is verder, zoals de renders laten zien, in ontwerp niet heel anders dan eerdere telefoons in de reeks.

Het scherm van Samsung Galaxy A11 is een plat Infinity-O-variant dat verder gehuld is in een plastic behuizing. Het gaat om een budgettoestel en het materiaalgebruik onderschrijft dat. Hetzelfde geldt voor de randen, de zwarte ‘lijst’ om het scherm: deze is relatief dik, zeker gezien de trend die we de laatste jaren zien om smartphones juist van steeds dunnere – of zelfs helemaal geen – randen te voorzien.

Samsung Galaxy A11

Het display is 6,2-inch HD+ en de prestaties van telefoon moeten komen uit de Exynos 7 octo-core processor met 3 GB werkgeheugen. Opmerkelijk is echter de batterij: het toestel zal waarschijnlijk enorm lang meegaan aangezien de accu 5000 mAh is. Misschien haalt hij zelfs twee dagen op één keer opladen.

Advertentie

Het is nog niet duidelijk of deze smartphone ook naar Europa komt en wanneer Samsung van plan is deze officieel aan te kondigen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)