Afbeeldingen van Huawei hybride tablet en convertible duiken op

11 april 2017 1 Minuut 0 Reacties
Huawei-MateBook

Via Twitter zijn afbeeldingen van enkele nog onaangekondigde producten van Huawei verspreid. Op de afbeeldingen zien we een laptop, een convertible en een tablet terug.

Telecominsider Evan Blass heeft drie afbeeldingen van nieuwe Huawei-producten op Twitter gezet. Blass zit meestal goed met zijn gelekte afbeeldingen dus waarschijnlijk heeft de Chinese fabrikant een aantal mooie producten klaarstaan.

De laptop gaat door het leven als de MateBook X. Dit apparaat zou beschikken over een 15-inch scherm en draaien op een Intel Core i7-processor. De convertible, een laptop die in verschillende standen gebruikt kan worden, heeft de naam MateBook D meegekregen. Dit apparaat is voorzien van een 12.5-inch display met een 3:2 beeldverhouding.

De hybride tablet, waarvan het toetsenbord afneembaar is, krijgt de naam MateBook E mee. De tablet moet de opvolger worden van de Huawei MateBook, een hybride Windows 10-tablet die vorig jaar geïntroduceerd werd (bovenaan het artikel afgebeeld) en zijn weg maar mondjesmaat naar Nederland heeft gevonden. Dat model beschikte over een 12-inch display met een resolutie van 2.160 bij 1.440 pixels en draaide op een Intel Core m-procesor.

Huawei heeft nog geen van de producten, die overigens allemaal op Windows 10 draaien, officieel aangekondigd. Wanneer dit gaat gebeuren is vooralsnog onduidelijk.

Reacties (0)