Afbeeldingen gelekt van opvouwbare Motorola Razr

31 oktober 2019 1 Minuut 0 Reacties
Motorola Razr

De klaptelefoon lijkt een terugkeer te gaan maken in een nieuw jasje. Er zijn afbeeldingen gelekt van de Motorola Razr met een opvouwbaar oled-scherm. Dit toestel wordt waarschijnlijk volgende maand officieel aangekondigd.

Eerder dit jaar kon je lezen dat Motorola werkte aan een eigen opvouwbare smartphone. Naar het nu blijkt is de release van dit nieuwe toestel dichterbij dan je denkt. Evan Blass, een bekend lekker op het gebied van smartphones, heeft afbeeldingen in handen gekregen van het opvouwbare toestel dat mogelijk volgende maand wordt aangekondigd.

Ken je die oude klaptelefoons nog? Motorola lijkt met de opvouwbare Motorola Razr terug te gaan naar die oude tijden, maar dan in een nieuw jasje. Een opvouwbaar scherm dus, maar dan de stijl van de Motorola Razr V3 uit 2004. En daarnaast krijg je nog een tweede scherm aan de voorkant.

Opvouwbaar oled-scherm en een tweede scherm

Veel informatie is er nog niet over bekend, maar de verwachting is dat het toestel beschikt over een oled-scherm van 6,2-inch. Of het tweede scherm ook over een volledig oled-scherm gaat beschikken is nog niet bekend. Dit scherm kun je gebruiken als het toestel is dichtgeklapt. Volgens website MobielKopen.net gaat het bij het tweede scherm om beperkte functies en een resolutie van 600 bij 800 pixels. De processor is waarschijnlijk de Qualcomm Snapdragon 710.

Qua prijs tasten we nog even in het duister, maar volgens een bericht van The Wall Street Journal moeten we rekening houden met ongeveer 1500 dollar. Veel geld, maar alsnog een stukje goedkoper dan de opvouwbare smartphones van Samsung en Huawei.

Reacties (0)