Acer kondigt twee goedkopere 2-in-1-notebooks aan

27 mei 2016 1 Minuut 0 Reacties
acer-switch-v-10

Acer heeft twee nieuwe 2-in-1-notebooks aangekondigd, waar we tijdens de Computex-beurs in Taipei volgende week alles over gaan horen. Aangezien het om 2-in-1-modellen gaat, kunnen we de apparaten gebruiken als een kleine laptop of als een grote tablet.

Acer kondigt twee goedkopere 2-in-1-notebooks aan

Volgende week dinsdag begint de Computex-beurs in Taipei, een beurs waar we veel gaan horen over bijvoorbeeld phablets en tablets, maar ook over virtual reality. Een aantal fabrikant hebben al laten weten dat ze aanwezig zullen zijn, waaronder Asus, MSI en natuurlijk Acer. De meeste fabrikanten kondigen alvast een hoop producten aan voordat de beurs van start gaat, zodat die apparaten niet worden ondergesneeuwd tijdens de beurs. Acer kondigt namelijk alvast twee nieuwe en goedkopere 2-in-1-notebooks aan.

Het gaat hier om de Switch V 10 en de Switch One 10. Beide producten beschikken over een 10″-display met ips, die je kunt losmaken van het meegeleverde toetsenbord, zoals je hierboven op de afbeelding kunt zien. Onder de motorkap zitten quadcore Intel Atom-processors. Beide convertibles gaan op elkaar lijken; de Switch V 10 beschikt echter over een vingerafdrukscanner, usb-type-c en een video-output. Ook zal de tablet in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. De V 10 moet ongeveer 222 euro gaan kosten, de One 10 178 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)