‘Acer komt ook met goedkope Windows 8 tablet’

24 december 2012 1 Minuut 0 Reacties
Iconia-Tab-W510-dock

Acer heeft grootse plannen voor 2013. De fabrikant heeft dit jaar een aantal interessante tablets gelanceerd maar deze behoren allemaal tot het midden en high-end segment van de markt. In 2013 zal Acer hoogstwaarschijnlijk ook tablets voor het low-end segment lanceren, een segment waar steeds meer fabrikanten interesse in tonen.

Goedkope Android tablet

Dat Acer volgend jaar met een goedkope Android tablet komt staat zo goed als vast. Vorige week wist een woordvoerder van Acer Benelux te vertellen dat de tablet mindere specificaties dan de Google Nexus 7 zal hebben, tijdens CES 2013 gepresenteerd zal worden en voor een prijs van minder dan 150 euro op de markt moet verschijnen. Niet lang daarna doken nagenoeg alle specificaties en de eerste afbeeldingen van de Acer Iconia B1 al op.

Goedkope Windows 8 tablet

De Wall Street Journal bevestigt vandaag deze ‘geruchten’ en spreekt zelfs over een Android tablet van 99 dollar. Interessanter is dat de bronnen van de krant ook aangeven dat Acer volgend jaar met een goedkopere Windows 8 tablet komt. Dit is opvallend omdat Acer momenteel al twee van de goedkoopste Windows 8 tablets gelanceerd heeft in de vorm van de Iconia Tab W510 en Iconia Tab W700. Volgens Acer zouden de prijzen van deze modellen echter nog op een te hoog niveau liggen.

Meer informatie en alle specificaties van de Acer Windows 8 tablets vind je op de productpagina van de Acer Iconia Tab W510 en Acer Iconia Tab W700.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)