Acer Iconia Tab A100 begin september te koop voor 299 euro

03 augustus 2011 1 Minuut 1 Reacties

In februari van dit jaar werd de Acer Iconia Tab A100 voor het eerst aan het publiek getoond, maar door compatibiliteitsproblemen met Android Honeycomb werd de lanceerdatum steeds verder terug geschoven. Nu is het dan eindelijk zover dat we de 7 inch tablet in de winkel kunnen verwachten.

Android 3.2, speciaal geoptimaliseerd voor compatibiliteit met 7 inch tablets, is uitgebracht dus de Iconia Tab A100 kan zijn debuut in de winkels maken. Acer heeft ons vandaag laten weten dat de 8GB Iconia Tab A100 begin september in Nederland verkrijgbaar zal zijn voor een prijs van 299,00 euro. Een zeer aantrekkelijke prijs gezien het feit wat je er allemaal voor krijgt. Zo beschikt de tablet dus over de meest recente versie van Android, een 7 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een Tegra 2 processor, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, Wifi, Bluetooth, een microSD card reader, microUSB poort en een HDMI aansluiting.

Kortom, de Iconia Tab A100 is een zeer complete tablet. De directe concurrent van de A100 is de HTC Flyer, welke niet beschikt over Android Honeycomb en ook nog eens 150 euro duurder is. Bekijk hier een video waarin de HTC Flyer met de Iconia Tab A100 vergeleken wordt. Daarnaast komt ViewSonic binnenkort ook met de ViewPad 7x tablet welke ook op Android 3.2 Honeycomb draait. Van deze tablet is de prijs nog niet bekend.

De Acer Iconia Tab A500 is inmiddels reeds als pre-order te bestellen bij Yorcom.

Advertentie


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)