Accessoires voor de Nexus 7: Premium cover en dock

31 juli 2012 1 Minuut 0 Reacties
Nexus-7-dock

We wisten al dat de Nexus 7 voorzien kan worden van een van de kleurrijke covers maar er komen binnenkort meer accessoires op de markt. Zo brengen Google en ASUS in augustus een dock op de markt waarmee de tablet in een hoek te plaatsen is en wordt er een premium lederen case gelanceerd die de tablet optimaal moet beschermen.

Neuxs 7 dock

Wellicht heb je het in onze review van de Nexus 7 al gezien maar aan de zijkant van het apparaat bevinden zich zogenaamde pogo pins. Het dock is de eerste accessoires die hiervan gebruik zal maken. Volgens de website Nordic Hardware wordt het dock op 24 augustus gelanceerd met een prijskaartje van 49,99 dollar. In de omschrijving wordt gesproken over de ‘perfecte hoek’ voor het bekijken van films en foto’s, browsen en e-mailen. In het dock is een microUSB poort verwerkt voor het opladen van de tablet en een 3.5mm audiojack voor het aansluiten van een speakerset.

Neuxs 7 premium cover

De premium cover heeft een wat elegantere look dan de ‘standaard’ cases die we eerder al tegenkwamen. Deze variant heeft onder meer een lederen afwerking, een achterzijde met glasvezel afwerking, een binnenzijde met microfibers en wordt in vier verschillende kleuren gelanceerd. De accessoires wordt op 31 augustus gelanceerd en kost 39,99 dollar.

ASUS Nexus 7 review

Benieuwd naar onze ervaringen met de Nexus 7? Bekijk dan de Nexus 7 review of bekijk de review van Android 4.1 Jelly Bean.

 


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)