Aanwijzingen voor 3G variant Google Nexus 7 opgedoken

19 oktober 2012 1 Minuut 0 Reacties
Google-Nexus-7-2

Begin september liet de meestal goed geïnformeerde Paul O’Brien van MoDaCo al weten dat ASUS mogelijk binnen niet al te lange tijd een 3G variant van de Nexus 7 op de markt zou brengen en vandaag is er mogelijk bewijs voor deze uitspraak opgedoken. Bij de Taiwanese NCC keuringsinstantie voor draadloze communicatie is namelijk de ASUS ME370TG gespot.

Nu zul je jezelf wellicht afvragen waarom dit dan bewijs is. ASUS heeft namelijk tijdens CES 2012, voordat er ooit sprake was van een Nexus 7, de Eee Pad MeMO ME370T gepresenteerd. Google was echter zo onder de indruk van dit apparaat dat deze gebruikt werd als basis voor de Nexus 7 zoals we deze nu kennen. Een ME370TG zou erop wijzen dat er ook een 3G variant van dit model in ontwikkeling is. ASUS gebruikte de letter G namelijk eerder al om 3G modellen van andere tablets aan te duiden.

De toevoeging van 3G zou de doelgroep van de Nexus 7 redelijk kunnen vergroten. De tablet is mobiel en beschikt over handige features als Google Now die met name handig zijn wanneer je onderweg ook over internet beschikt.

Nexus geruchten

Google heeft een Android event gepland staan op 29 oktober dus wellicht dat we dan wat meer te weten komen. Overigens gaan er meer geruchten over Nexus tablets die we hopelijk tijdens dat evenement gaan zien. Zo is het nagenoeg zeker dat er binnenkort een 32GB variant van de Nexus 7 op de markt komt, zou er ook een Nexus 10 tablet van Samsung in ontwikkeling zijn en gaan er geruchten over een 99 dollar kostende Nexus 7 tablet.

Advertentie

Bron: VR-Zone

 

Reacties (0)