5g-smartphone van OnePlus krijgt ander design en andere naam

12 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
OnePlus Logo

OnePus heeft laten weten dat de aanstaande 5g-telefoon een ander design en een andere naam krijgt. Het wordt dus niet de OnePlus 7. Sterker nog: deze smartphone moet voor een geheel nieuwe lijn aan smartphones gaan zorgen binnen het Chinese bedrijf.

5g-smartphone OnePlus krijgt andere naam

In juni liet OnePlus weten dat het bedrijf voornemens is als één van de eerste smartphonefabrikant een 5g-smartphone uit te gaan brengen. Destijds leek het erop dat dit de OnePlus 7 zou gaan worden, als opvolger van de OnePlus 6T. Maar nu blijkt dit niet het geval. Deze smartphone zal namelijk een nieuw design en een andere naam gaan krijgen en zal tegelijkertijd een nieuwe smartphoneserie in het leven roepen. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt tegenover de Spaanse redactie van de technologiewebsite CNET.

Begin volgend jaar verschijnen er dus mogelijk twee smartphones van OnePlus: de OnePlus 7, zonder de nieuwe datasnelheden, en de nieuwe 5g-smartphone. Aangezien die nieuwe smartphone gloednieuwe technologie zal bevatten, waar een hoge prijs aan hangt, is het misschien ook logischer om beide producten te scheiden zodat de OnePlus-naam gekoppeld kan blijven aan het huidige imago. Wanneer de smartphone wordt aangekondigd, is nog niet bekend. Maar mogelijk gebeurt dit ergens in februari tijdens MWC 2019.

Reacties (0)