Unforgettable en The Blacklist exclusief bij Videoland Unlimited

28 januari 2014 1 Minuut 0 Reacties
blacklist-videoland

Dankzij een meerjarige overeenkomst met Sony Pictures Television zijn onder andere de internationale hitseries The Blacklist en Unforgettable exclusief te zien bij de ‘all you can watch’-dienst Videoland Unlimited. Daarnaast wordt het aanbod binnenkort uitgebreid met nieuwe series van Sony Pictures Television.

De eerste tien afleveringen van The Blacklist zijn nu te bekijken bij Videoland. Zodra de volgende afleveringen uit Amerika beschikbaar komen, worden deze ook toegevoegd. The Blacklist is een Amerikaanse misdaadserie over ´s werelds meest gezochte crimineel Raymond `Red´ Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen. Verder zijn de eerste seizoenen van de hitseries Unforgettable en The Tudors aan het aanbod toegevoegd.

Met de abonnementsdienst Videoland Unlimited zijn films en series onbeperkt te bekijken voor 10 euro per maand bij KPN, XS4ALL, Telfort en DELTA. Daarnaast zijn de afleveringen ook los te huur op Videoland.com en via de Videoland apps voor 1,49 euro. Nog in het eerste kwartaal van 2014 zal de Videoland Unlimited-dienst ook als zelfstandige abonnementsvorm beschikbaar zijn.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)