Tweede seizoen Mystic Quest verschijnt in mei op Apple TV+

22 februari 2021 1 Minuut 0 Reacties
mystic-quest-apple-tv

Het tweede seizoen van de populaire komedieserie Mystic Quest verschijnt in mei op videostreamingdienst Apple TV+, maakt Apple bekend.

Het tweede seizoen van Mystic Quest wordt later dit jaar uitgebracht op Apple TV+. Apple heeft namelijk een trailer uitgebracht van de komedieserie, die de focus legt op een team dat een videogame ontwikkelt. Het gaat in dit geval om een razend populaire (natuurlijk fictieve) massive multiplayer online (mmo) game.

Tweede seizoen van Mystic Quest

In het eerste seizoen van de serie zien we hoe het team achter de mmo een uitbreiding voor het spel uitbrengt, genaamd Mythic Quest: Raven’s Banquet. Het tweede seizoen pakt het verhaal op na het quarantineleven, waardoor iedereen weer naar kantoor moet. Nu moet het team uitvogelen hoe ze het succes van de game uitbouwen en hoe ze omgaan met de problemen die opduiken doordat het spel een bepaalde kant opgegaan is. Daarnaast wordt er ingegaan op kantoorliefdes en komen we meer te weten over het verleden van de personages.

De komedieserie wordt onder meer gemaakt door mensen die verantwoordelijk waren voor It’s Always Sunny in Philadelphia. Daarnaast helpt ook ontwikkelaar en uitgever Ubisoft, bekend van onder meer Assassin’s Creed- en Splinter Cell-games, met de productie van de komedieserie. De productie werd helaas meerdere keren opgeschort, omdat crewleden helaas positief getest waren voor covid-19, maar die problemen zijn achter de rug. Het tweede seizoen van Mystic Quest verschijnt op 7 mei aanstaande op de videostreamingdienst Apple TV+. Check ook de trailer.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)