The Mandalorian: seizoen 2 vanaf 30 oktober te zien bij Disney+

02 september 2020 1 Minuut 0 Reacties
the-mandalorian-disney-plus

Disney maakt woensdag bekend dat het tweede seizoen van The Mandalorian vanaf 30 oktober van start gaan. Info over het seizoen is er nog niet.

The Mandalorian krijgt tweede seizoen

Dat maakt Disney bekend in een heel kort persbericht naar journalisten. De mail luidt als volgt.

Graag stellen we je op de hoogte van de nieuwe releasedatum voor Star Wars The Mandalorian – seizoen 2 op Disney+. Het tweede seizoen zal vanaf 30 oktober a.s. te zien zijn bij Disney+.

Meer informatie volgt zo snel als mogelijk.

We zullen dus nog even moeten wachten op extra informatie over dat tweede seizoen. Wanneer we meer te horen krijgen, dat is op moment van schrijven helaas nog onduidelijk. Disney heeft nog niet bekendgemaakt wanneer er extra informatie vrijgegeven wordt.

Eerder kwam in elk geval naar buiten dat het tweede seizoen geen vertraging opgelopen heeft, ondanks de chaos die het coronavirus veroorzaakt heeft bij menig productiebedrijf. Veel films en series zijn uitgesteld naar 2021 of verder (of van begin 2020 naar eind 2020), maar daar valt The Mandalorian dus niet onder. Alle beelden waren namelijk opgenomen voordat de maatregelingen van kracht gingen. Nu kan de afdeling postproductie gewoon werken aan alle effecten, bijvoorbeeld.

Andere shows voor de videostreamingdienst Disney+ hebben datzelfde geluk niet. Denk dan aan The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision. The Falcon and the Winter Soldier had al last van productieproblemen, dus dat schiet helemaal niet op. Ondertussen wachten we nog steeds op de serie met de nieuwe Captain America, terwijl het ook nog even spannend is of WandaVision zijn releasedatum in december gaat halen.

Fans van Star Wars hoeven in elk geval niet heel lang meer te wachten, aangezien de eerste nieuwe aflevering dus binnen nu en twee maanden te zien is op de videostreamingdienst.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)