Streamingtips #9 – Aquaman, Next Goal Wins en Miami Vice

01 maart 2024 2 Minuten 0 Reacties
Aquaman and the lost kingdom

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Miami Vice (Amazon Prime Video)

Amazon Prime Video gooit je even terug de jaren ‘80 in, toen Miami Vice de scepter zwaaide met misdaad, spanning en een heleboel knappe mensen. Seizoen 1 tot en met 5 staan erop, dus je kunt Miami Vice van jaren achtereen terugkijken: drugskartels, persoonlijke problemen, niks is Sonny en Ricardo te gek. Plus, je kunt elke keer weer genieten van dat geweldige introgeluid.

12th Fail (Netflix)

Examenfraude wordt volop gepleegd en Manoj had erop gerekend, maar als de strenge agent Singh op school komt om een oogje in het zeil te houden, dan zakt Manoj. Hij besluit samen met zijn broer een soort taxi te beginnen, maar Manj belandt van de ene in de andere ellende. Het is een biografie en hij duurt even (2 en een half uur), maar deze Indiase film scoort enorm hoge ogen bij publiek en critici. 

Next Goal Wins (Disney+)

Hij is pas net uit de bios, deze feelgood-film die uit de briljante koker van Taika Waititi komt. Het draait allemaal om het voetbalteam van Amerikaans-Samoa, dat erom bekend staat abominabel te presteren. Daarom wordt er een Britse coach (Michael Fassbender) ingevlogen die het harde werk mag doen, al heeft hij daar zo zijn eigen, bijzondere trucjes voor. Een heerlijk, hartverwarmend verhaal.

Aquaman and the Lost Kingdom (HBO Max)

Aquaman and the Lost Kingdom is ook pas net uit de bios en staat nu al op HBO Max. Deze film vertelt een wat bizar, maar wel vermakelijk verhaal over hoe de prioriteiten van Aquaman zijn veranderd nu er een kleine in het spel is, maar tegelijkertijd blijft de relatie met zijn broer Orm ingewikkeld. Samen moeten ze zorgen dat Black Manta wordt verslagen, want die wil nog steeds graag zijn vaders dood wreken.

Beyond the Lights (SkyShowtime)

Ze is een fantastische muzikant die elk moment doorbreekt, maar ze heeft daarbij wel wat hulp nodig. De druk is groot, maar gelukkig is daar Kaz, een politieagent die haar ook meteen ziet zitten. Echter hebben de twee het niet makkelijk en is het moeilijk om hun liefde en hun carrières te combineren. Een mooie vertelling over liefde, met een hoog The Bodyguard-gehalte.

Reacties (0)