Streamingtips #48 – Welcome to Earth en Don’t Look Up

10 december 2021 2 Minuten 0 Reacties
dont-look-up-netflix1

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

The Ferragnez (Amazon Prime Video)

Chiara Ferragni is een digitale ondernemer en mode-icoon met meer dan 24 miljoen volgers op Instagram, zij werd gekroond tot nummer één in de “Most Powerful Influencers in Fashion” lijst door Forbes. Fedez is een veelzijdige artiest met meer dan 60 platina platen en 12 miljoen Instagram volgers. Fedez was een deelnemer aan de populaire Amazon Original serie Celebrity Hunted – Caccia all’Uomo Seizoen 1, en de gastheer van het enorm succesvolle LOL – Chi ride è fuori Seizoen 1. De achtdelige serie is geproduceerd door Banijay Italia voor Amazon Studios.

Don't Look Up (Netflix)

Don’t Look Up is een nieuwe komedie op Netflix, met in de hoofdrollen Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Rob Morgan, Matthew Perry, Jonah Hill en Chris Evans. In de film ontdekken twee astronomen dat de aarde binnen nu en een half jaar getroffen wordt door een meteoriet. Daarom beginnen de twee een mediatour, zodat ze dit nieuws aan het volk kunnen brengen. Maar dat levert niet het beoogde effect op…

Welcome to Earth (Disney+)

Welcome to Earth, een Disney+ original-serie van National Geographic, volgt Will Smith op een buitengewoon, uniek avontuur rond de wereld om de grootste wonderen van de aarde te verkennen en haar meest verborgen geheimen te onthullen. In deze zesdelige gelimiteerde serie, geproduceerd door filmmaker Darren Aronofsky, Protozoa Pictures, Jane Roots Nutopia en Westbrook Studios, wordt Will begeleid door elite ontdekkingsreizigers op een ontzagwekkende reis, waarop hij van dichtbij en persoonlijk kennismaakt met enkele van de spannendste spektakels op aarde – van vulkanen die in stilte brullen tot woestijnen die onze verbeelding te boven gaan en zwermen dieren met een eigen geest. Met recht één van de Streamingtips van deze week.

Mocro Maffia: Meltem (Videoland)

Je moet nog heel even wachten op het vierde seizoen van Mocro Maffia. Maar inmiddels is er wel een warmhoudertje beschikbaar in de vorm van een (zeer) korte film over het nieuwe personage Meltem. Tot nu toe bleef ze onder de radar van de politie, omdat ze haar geld verdient met creditkaartfraude. Toch komt ze nu in beeld, vanwege haar gokverslaafde vader die een lening afsloot bij Paus.

Reacties (0)