Streamingtips #44 – Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities en The Lost City

28 oktober 2022 2 Minuten 0 Reacties
The Lost City 2

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Videoland, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities (Netflix)

Het is één van de meest gehypete series op Netflix: Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities. Dat komt vooral door Del Toro: een regisseur met een enorm wilde fantasie en liefde voor het vak. In deze serie zien we elke keer weer nieuwe nachtmerries en horror ontvouwen, waar je dus niet naar moet kijken als je een zwak hart hebt. 

The Lost City (SkyShowtime)

Sinds dinsdag is SkyShowtime beschikbaar, een nieuwe streamingdienst die diverse Amerikaanse zenders en merken samenbrengt. Eén van de nieuwe films die daarop te zien is, dat is The Lost City. Een heerlijk foute avonturenfilm slash romcom met Sandra Bullock en Channing Tatum. Het is geen The Proposal of Magic Mike, maar wel een heel vermakelijke film met acteurs die het grote publiek aan zich hebben weten te binden: al jaren. 

The Good Nurse (Netflix)

Jessica Chastain en Eddie Redmayne hebben beide al de nodige filmprijzen gekregen en dat is helemaal terecht. Beide kiezen elke keer weer bijzondere filmprojecten en zetten zich daarmee op de kaart. The Good Nurse is een biografische film over Charlie Cullen. Hij is beter bekend als de ‘Angel of Death’ en schreef geschiedenis als één van de grootste seriemoordenaars aller tijden. Een bizar geheel dat op fantastische wijze wordt neergezet door Redmayne en Chastain.

Joe Pera Talks With You (HBO Max)

Joe Pera is een leraar die in Michigan woont en in deze bijzondere serie praat hij met mensen over pannenkoeken, eieren, koffie, aardbeien en maïsbrood. Dat klinkt ontzettend suf, maar gooit hoge ogen. Het heeft iets heel knulligs en lomps, maar dat maakt het ook eigenlijk heel erg herkenbaar. En vooral: hartverwarmend.

The Devil’s Hour (Amazon Prime Video)

Het eerste seizoen van The Devil’s Hour is nu te zien en is een heerlijke griezelserie die helemaal past bij Halloween, het horrorfeest dat maandagavond weer plaatsvindt. In The Devil’s Hour wordt Lucy elke nacht om 03:33 uur wakker. Dat tijdstip is het uur van de duivel en dat blijkt ook wel: ze heeft heel enge visioenen. Als ze uiteindelijk ook nog van allerlei moorden wordt beticht, wordt er ineens heel veel duidelijk…

Reacties (0)