Streamingtips #14 – Joy, Javier Guzman en Batman vs Superman

16 april 2021 3 Minuten 0 Reacties
Dad stop embarassing me

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Batman v Superman: Dawn of Justice (Amazon Prime Video)

Het is zeker niet de beste superheldenfilm ooit, maar hij hoort erbij. Bovendien is Henry Cavill simpelweg een fantastische superman. Wat je van Ben Affleck in de rol van Batman vindt, dat laten we aan jou over. In Batman v Superman hebben de twee grootheden een soort ruzie, maar ze hebben elkaar tegelijkertijd nodig om Martha te redden. Daarover bestaat echter verwarring, wat deze Zack Snyder-film toch een ietwat vreemde eend in de bijt maakt.

Javier Guzman - Delirium 2 (Videoland)

De humor en de persoonlijkheid van Javier Guzman schuren altijd een beetje. De één kan daar heel goed mee overweg en houdt van de man, de ander heeft er wat meer moeite mee. Als je wel tegen een kritische blik en een beetje arrogantie kunt, dan kun je met Delirium 2 van Javier Guzman je lol op. Het is een zeer persoonlijke show over de man die wel eens een verslaving hier en daar heeft gehad.

Joy (Disney+)

De biografische film Joy is heerlijk om naar te kijken en terecht opgenomen in deze streamingtips. Het vertelt het waargebeurde verhaal van Joy Mangano (gespeeld door Silver Linings Playbook-actrice Jennifer Lawrence), een vrouw die samenwoont met haar ex-man, drie kinderen, oma, vader en moeder. Het is nogal een drukte thuis en temidden daarvan is Joy een uitvinder van onder andere de Miracle Mop en Huggable Hangers. Producten die zich perfect lenen voor Tellsell. Met ook zeer fijne rollen voor Robert DeNiro en Bradley Cooper.

Dad Stop Embarrassing Me! (Netflix)

Het eerste seizoen van de comedyshow Dad Stop Embarrassing me staat op Netflix. In deze serie met Jamie Foxx in de hoofdrol, zien we een vrijgezelle zakenman die fulltime zijn dochter thuis heeft (gespeeld door Kyla-Drew). Natuurlijk is de relatie van een tienermeisje en haar vader nogal een uitdaging, waar gelukkig opa en tante bij komen helpen. Tof om de knappe duizendpoot die Jamie Foxx is weer eens in een tv-serie te zien.

Snelle: Zonder Jas naar Buiten (Netflix)

De artiest Snelle is onder jongeren erg bekend, al kennen oudere mensen hem waarschijnlijk wel van The Voice Kids of zijn grote hit Reünie. Snelle is vroeger enorm gepest en is daar altijd zeer openhartig over geweest. In de documentaire Snelle: Zonder Jas naar Buiten duikt de artiest in zijn verleden en zijn opkomst als populaire Nederlandstalige rapper/zanger.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)