Streamingdienst Disney+ biedt geen gratis proefperiode meer aan

22 juni 2020 1 Minuut 1 Reacties
disney-plus-logo

De populaire videostreamingdienst Disney+ biedt geen gratis proefperiode meer aan voor geïnteresseerden die nog geen abonnement hebben. Wil je dus gebruikmaken van de dienst, dan wordt je gedwongen op z'n minst een maandabonnement van 6,99 euro af te nemen. Gelukkig is de dienst maandelijks opzegbaar.

Proefperiode Disney+ verdwenen

Mocht je nog geen Disney+ hebben en toch geïnteresseerd zijn in de videostreamingdienst, dan moet je dus meteen beginnen met betalen. Er is namelijk geen gratis proefabonnement meer beschikbaar. Amerikaanse media speculeren dat het iets te maken kan hebben met de release van de musical Hamilton, die vanaf 3 juli op het platform moet verschijnen. Een vertegenwoordiger van het bedrijf heeft tegenover CNET bevestigd dat de proefperiode verdwenen is. Het bedrijf maakt ook al weken geen reclame meer voor de gratis periode.

Zowel Netflix als Amazon Prime Video bieden bijvoorbeeld wel een gratis proefperiode aan, eentje van dertig dagen. Het is nu niet te zeggen of de beslissing van Disney invloed gaat hebben op het aantal abonnees voor de dienst. De videostreamingdienst kost 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar en heeft inmiddels 50 miljoen abonnees. Weet je nog niet zeker of de dienst wat voor je is? Dan kun je in dit artikel onze indrukken lezen, inclusief enkele verwachtingen van de series en films die je in de komende maanden verwachten kunt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Frans

Frans
22 juni 2020 om 17:54

Nee deze dienst zal nooit wat voor mij worden.
Amazone en Netflix zijn beter.
Disney is voor domme kids.

Inloggen